piatok 28. októbra 2016

Ako prežiť príjemný večer

Dnes sa chcem s vami podeliť o príjemný zážitok.  Spolu s manželom sme sa vo štvrtok večer rozhodli navštíviť prednášku, ktorú vo svojom relaxačnom centre usporiadal  pán Samuel.  A bol to dobre strávený večer.  Aj preto sa chcem s vami o tento zážitok podeliť.

Prednáška začínala o 18.00 hod. Privítalo nás veľmi príjemné prostredie. Svetlá sviečok vytvárali hrejivú domácu atmosféru. Účastníci prednášky pohodlne sedeli na príjemných pohovkách alebo na vankúšoch. Manželka pána Samuela  všetkých ponúkala čajom, alebo kávou. Vládla tam upokojujúca atmosféra, čo na všetkých zúčastnených pôsobilo veľmi príjemne a uvoľňujúco. V celej miestnosti vládol pocit, že všetkých prítomných niečo spája. Myslím že to bola osobná skúsenosť s tým ako im pán Samuel pomohol, alebo o jeho práci počuli od niekoho iného.

O čom inom mohla byť reč ako o uzdravovaní sa.

Položme si otázku. Ako je možné, že dvaja pacienti, ktorí majú tú istú diagnózu a dostanú od lekára rovnaký liek vykazujú na liečenie rozdielne reakcie. Jeden pacient sa uzdraví za krátku dobu a ten druhý nie a nie sa  zbaviť ťažkosti. Choroba u neho stále pretrváva. Ako je to možné?
Alebo pacient s ťažkosťami sa sťažuje lekárovi na bolesti a ten mu namiesto lieku podá vitamín ale napriek tomu sa  pacientovi  zdravotný stav zlepší. Tieto skutočnosti má na svedomí ZÁKON VIERY.

Pán Samuel všetkým zúčastneným vysvetlil, že tento zákon je jedným z najsilnejších vesmírnych zákonov a keď sa ho naučíme správne používať, môžeme si svoj život tvoriť presne tak, ako chceme. Môžeme sa úspešne vyliečiť z akejkoľvek choroby. Áno, je to možné. Naše podvedomie skrýva totiž v sebe obrovskú energiu, ktorá dokáže veľké veci.
A potom sa so všetkými prítomnými začal deliť o svoje skúsenosti s liečením chorôb. Dokonca o spôsob ako sa dokážeme vyliečiť sami. Ako si osvojiť techniku prenikania do podvedomia, techniku vizualizácie, metódu mentálneho obrazu, spánkovú techniku.
Neskutočne zaujímavé boli jeho osobné skúsenosti s liečením chorých. Naše telá fungujú v dvoch rovinách rovine duchovnej a rovine telesnej. Ak duchovná rovina vykazuje nejaký problém, trápenie, blok......na fyzickej rovine sa to prejaví formou choroby. Ak problém v našej duši nevyriešime, ťažko môžeme očakávať, že choroba fyzického tela zmizne.
Bolo nesmierne osobné a milé, keď nám pán Samuel poodhalil tak trochu aj svoj život. To, čo ho priviedlo k tomu čomu sa venuje a nesmierne ma zaujalo i to, že bez akýchkoľvek okolkov sa s nami nemal problém podeliť o to, čo pozná, čo sa v živote naučil a pristupoval k tomu asi takto. ...." Je nás málo, tých čo môžu pomáhať ľuďom v ich utrpení, preto vás rád naučím, čo viem, "

Ďalšie svedectvo o šľachetnosti duše tohto človeka. Čo vám poviem. Ďalšia prednáška je opäť vo štvrtok a veľmi sa na ňu s manželom tešíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára