sobota 19. novembra 2016

Čo by sme mali rozhodne vedieť.

Filmoví superhrdinovia ako Superman, Spiderman alebo Batman.......nie sú NIČ oproti hrdinom z reálneho sveta, ktorí vám svojím konanín zachránia život. To môže potvrdiť každý kto čosi také v živote zažil. Či je to lekár, ktorý vás v ohrození vášho života operuje, niekto kto pre Vás urobí zázrak.  Takýto hrdinovia sú ti, o ktorých by sa malo hovoriť. O nich by sa mali písať knihy a točiť filmy.


Štvrtok v centre pána Samuela patril ďalšej prednáške.

Osobne si myslím, že to, čo sa na prednáške preberalo by malo byť predmetom prednášok v obrovských aulách plných ľudí.

Ako si uchovať dobré zdravie a predísť každej chorobe? Na túto otázku by ste vo štvrtok večer dostali skutočne vyčerpávajúcu odpoveď.
Treba na to poznať pravidlá, ktoré fungujú v energetickom svete.
Všetko dôležité sa totiž odohráva práve v tomto prostredí.
Každá negatívna myšlienka, ktorá v nás vyvolá emóciu dokáže do nášho energetického tela otvoriť dvierka pre vznik choroby. Preto treba na svojej psychike pracovať.  Je nezmysel rozčuľovať sa nad hlúposťami a zbytočnosťami. Treba si uvedomiť, že nám je naše zdravšie prednejšie a nestojí nám za to si ho poškodiť. Preto netreba nadávať za volantom, rozčuľovať sa nad správami v televízii. oslobodiť sa od zbytočne vytváraných negatívnych emócií v našom okolí. Keď zvládnete túto záležitosť treba si dať pozor aj na príliv negatívnej energie z iného zdroja. Poznáte to možno mnohí. Niekto iný negatívne naladený napríklad šéf v práci, prenesie svoju negatívnu energiu na ľúdí vo svojom okolí. Zámerne rozčúli ľudí vo svojej blízkosti vyvolá v nich emóciu a tým pádom otvorí dvierka k prenosu svojej nahromadenej negatívnej energie do ich energetického poľa. Ich nálada sa výrazne zhoršuje zatiaľ čo jemu sa na tvári rozhostí úsmev spokojnosti. Zbavil sa svojej negatívnej energie a jemu je lepšie.  Znova je jediný spôsob ako sa takémuto energetickému útoku brániť. Keď vieme ako to funguje, môžeme zabrániť vzniku emócie z našej strany a tým sa energetickému útoku vyhneme.

K udržiavaniu dobrého zdravia a zamedzeniu vzniku chorôb je dôležité sa o svoje telo starať.  Detoxikácia je najúčinnejší spôsob ako svoje telo udržiavať v skvelej kondícií.  Viete že najúčinnejšim spôsobom ako očistenie nášho tela od škodlivín a jedov ktoré sme si v ňom nahromadili dosiahnuť je občasná hladovka a  infra sauna?

Je nesmierne dôležité poznať spôsob ako si zdravie ochrániť.

4 komentáre:

  1. Fajn príspevok. Ale zaujíma ma Tvoj názor na inú vec. Z kancelárie od naštvaného šéfa odídeš, papuľnatú predavačku v obchode si nevšímaš, ale čo robiť keď máš vedľa seba roky človeka, ktorý má permanentnú naštvanosť v krvi. Nedáva to najavo krikom, alebo ubližovaním, ale tým ako reaguje na situácie a veci vo svojom živote. Nemôžeš na to nič povedať, pretože konkrétne tebe sa nič nedeje, ale väčšina komentárov ti zdvihne tlak. Ako sa pred touto negatívnou energiou /pretože to je negatívna energia/ brániť...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky tvoje príspevky čítam so zatajeným dychom ... a strašne ma zaujíma, čo odpovieš Kamke ...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nemyslím si, že som odborník ktorý by mohol vysloviť nejaké konkrétne odporúčanie na riešenie takejto situácie. Ako vieš. Ja sama som dosť vážne ochorela a myslím, že to bolo práve preto, že som určité veci vo svojom živote neriešila správne.
    Najlepšie by bolo, keby si mohla prísť na prednášku. Tam by si dostala určite fundovanú odpoveď. Každý štvrtok o 18.00.
    Ale môj názor je asi taký. Nič na svete. Žiadne napätie a stres nám nestoja za to, aby sme prišli o vlastné zdravie. Treba to riešiť. A hlavne čím skôr. Komunikovať......buď sa veci napravia, alebo ak nie.....je treba odísť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za názor.Bohužiaľ toto nie je možné riešenie.Budem sa musieť vnútorne brániť alebo nastaviť nejako inak.Možno je to len o postoji....

      Odstrániť