streda 30. novembra 2016

Keď na chvíľu zažijete pocit, že veci sú presne ako majú byť

Tento týždeň som s očakávaním vyrazila s manželom do Nitry, na kontrolu výšky homocysteínu v krvi. Ako som tu už nie raz spomínala homocysteín a tým kyslosť alebo zásaditosť organizmu majú veľký vplyv na vznik civilizačných ochorení a preto sledovanie jeho výšky stojí za pozornosť. Keď dosiahneme v tele vytvorenie mierne zásaditého prostredia, nemôžeme ochorieť na rakovinu. A to už stojí za to.

Výsledok môjho snaženia za posledné dva mesiace bol pokles jeho hladiny o 7 čísel. Čo je vraj veľmi dobré ale ešte mám znižovať. Momentálne mám 12 molov. Normálna hladina je ako som zistila googlovaním 5 až 15. Bezpečná hladina je 10 až 12. Čo ma na chvíľu nadchlo. Lekárka mi však povedala, že úplne bezpečná hodnota je 6,4. No tak sa ju pokúsim dosiahnuť. Včerajší kúpeľ v sóde bikarbóne zafarbil moje kontrolné papieriky na PH prostredie do zelených čísel.  Poďte aj vy do toho. Urobte niečo pre svoje zdravie.
http://www.kardioklub.biznisweb.sk/info/homocystein/

Zastavili sme sa s manželom i v centre pána Samuela. Tento krát bol však pacientom môj muž. Pán Samuel mu pomohol s bolesťami chrbtice. Mne zase pomohol s prijatím a pochopením uzdravenia.

V centre pána Samuela som sa stretla s veľmi milou ženou. Povedala mi, že prichádza na konzultáciu so svojím chorým manželom a tiež potrebuje pomôcť svojmu ťažko chorému synovi. Cestu do centra pána Samuela vraj našla práve cez tento blog. A to mi urobílo takú obrovskú radosť. Ak by toto moje malé osobné zdielanie malo pomôcť čo i len jednému človeku, tak to má zmysel. A ja osobne verím.....a dúfam, že cesta k uzdraveniu prinesie zdravie viacerým.  Bolo by to nádherné. A presne tak to má byť. Boh nás miluje. Mali by sme si všetci pomáhať a deliť sa o skúsenosti, ktoré môžu pomôcť aj iným.

3 komentáre:

  1. Danka, držím prsty, určite sa ti to podarí znížiť aj na 6,4!
    A tiež si myslím, že ak pomôžeš čo len 1 chorému človeku tým, že dokážeš zverejniť svoje skúsenosti, bude to obrovský úspech a už len za to si zaslúžiš vyliečenie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za podporu a povzbudivé slová. Ďakujem, veľmi si to vážim.

      Odstrániť
  2. Prečítala som si nové info o homocysteine.Zase som o niečo múdrejšia.S béčkami navyše som začala už dávnejši, ale teraz mi to príde ešte opodstatnejšie.Vďaka a úspešné uzdravovanie.

    OdpovedaťOdstrániť