piatok 25. novembra 2016

.... magický večer

Včerajší štvrtkový večer bol kúzelný.............a to len vďaka prednáške pána Samuela na tému vesmírne zákony a energie.

V poslednej dobe sa stále viac a viac dostáva do popredia téma energetického sveta a zákonitostí ktoré v ňom fungujú. Fundovane sa tejto oblasti začínajú venovať aj vedci. Je to téma, ktorá v blízkej budúcnosti bude rezonovať celým naším svetom.
Pre kvalitnejšie a lepšie prežívanie našich životov by sme sa mali snažiť tieto zákonitosti  pochopiť a dokázať ich využiť vo svoj prospech.
"Myšlienka tvorí svet "........ a to doslova. Viera v silu našich myšlienok vytvára svet v ktorom žijeme. A preto by sme mali tento fakt využiť .... a vytvárať si ten svet taký aký chceme.....taký aký sa nám páči.

Na prednáške pána Samuela sme si na viacerých príkladoch zo života dokázali, že zákon viery dokonale funguje. Skúste sa spätne pozrieť na svoj život a na krásne okamihy v ňom, ktoré ste si intenzívne vysnívali a ony sa potom skutočne zrealizovali. Istotne ich vo svojom živote nájdete veľa. A tak to funguje.
 Keď sme o niečom skutočne presvedčení......dokážeme to premeniť na realitu. Dokonca aj uzdravenie.

V  praxi sme si vyskúšali prácu s energiou. Energie sú všade okolo nás. Dokážeme ich prinútiť aby sa pohli? Aby urobili to čo chceme? .......Účastníci prednášky pána Samuela sa presvedčili na vlastnej koži že áno. Bolo to magické. Keď cítite ako sa energia medzi vašimi rukami presúva a vlní.... Dokážete si trochu lepšie a s úžasom predstaviť, ako sa tie mnohé zázraky, ktoré sa v centre pána Samuela uskutočnili.
Ešte teraz mi búcha srdce keď si na to spomeniem.
Večer v centre pána Samuela bol ako vždy veľmi  inšpiratívny.......  nálada medzi učasníkmi bola výborná.
Áno presne taký bol....KÚZELNÝ.

1 komentár:

  1. Veľmi zaujímavý príspevok o energii. Vôbec si neviem predstaviť, že by som cítila jej pohyb.
    Prečítala som si pár príspevkov dozadu, zaujalo ma čítanie a držím ti prsty! Fakt je pravda, že najskôr musí veriť sám človek a až potom sa začnú diať tie správne veci.
    Už dlho som bloger priateľka Laury a vďaka nej som sa dostala až k tvojmu blogu.
    Prajem veľa síl a odhodlania bojovať!

    OdpovedaťOdstrániť