nedeľa 6. novembra 2016

Stretnutie pri energiách

Už druhý štvrtkový večer bol pre nás veľmi potešujúci, strávený v príjemnej spoločnosti a plný zaujímavých tém a informácií.

Toto prirovnanie použil v prednáške pán Samuel:   Náš obraz......obraz každého človeka by sa dal prirovnať k obrazu ľadovca, ktorý vidíme plávať po mori. To čo vyčnieva nad hladinu a to čo bežne vidíme, je len jeho veľmi  malá časť. Ale pod hladinou je TO, čo nevidíme a táto časť je oveľa väčšia, rozmanitejšia a  zaujímavejšia. Má svoje pravidlá......a je nesmierne dôležité tieto pravidlá poznať.
Neláka vás spoznať toto nepoznané?

Venovali sme sa zákonu viery a práci s podvedomím. Ako presvedčiť naše podvedomie aby prijalo náš cieľ a začalo konať v súlade s tým, čo sme si naplánovali?  Nie je to len tak. Naše podvedomie musí naše vedome vytvorené ciele prijať. Stať sa to môže iba v stave, keď je naše vedomie upokojené a v určitej frekvencii. Tesne pred tým ako zaspíme. Vtedy by sme si mali jednoducho sformulované želanie, ktoré chceme dosiahnuť opakovať. Alebo sa dá naša predstava vložiť do podvedomia v hypnotickom stave. Vtedy vás hypnotizér dostane do potrebnej frekvencie a on do podvedomia váš plán vsadí.

Pri  procese liečenia a uzdravovania je práve zákon viery a práca s podvedomím  veľmi dôležitá.

Otázka viery. Zaujal ma jeden  príbeh liečby, ktorý zrealizoval pán Samuel. Dovolím si tu ten príbeh zverejniť.
Pánu Samuelovi telefonoval brat lekára, ktorý ochorel na rakovinu pankreasu. Volal s prosbou, že jeho brat je na tom veľmi zle, nedokáže už ani vstať z postele a či by mu mohol pán Samuel nejako pomôcť.  Pri liečení použil pán Samuel liečbu na diaľku. Vedel, že  liečenie bolo úspešné. Vedel presne čo urobil a vedel aj, že výsledok je dobrý. Zavolal preto pánovi späť s tým, že jeho brat je zdravý, môže vstať z postele.
Ľudia na druhej strane telefónu však tomu čo hovoril nevedeli uveriť. Dokonca volali späť s tým, že pacientovi sa pohoršilo. Že vstať nemôže. Či by nemohol prísť osobne. Jasné že nasadol do auta a vyrazil k pacientovi. Vedel , že liečba bola úspešná a pacient je úplne v poriadku. V polovici cesty sa však mohol  otočiť a vrátiť sa späť domov, lebo dostal ďalší telefonát.  Medzitým, pacient s rodinou zavolali sanitku a pacient skončil v nemocnici, kde ho hneď operovali. Pri operácii lekári nechápali to, čo uvideli. Pacient bol ZDRAVÝ. Zošili ranu po operačnom zákroku a keď sa prebral oznámili mu, že jeho pankreas je čistý a po rakovine nenašli ani stopu.

Pacient, ako lekár potreboval medicínsky dôkaz na to, aby uveril. Takže aj napriek tomu, že sa uzdravil, stále pociťoval príznaky choroby. Až potom, keď uveril kolegom lekárom sa jeho príznaky stratili.
Viera je nekonečne silná.

Na prednáške sme sa okrajovo dotkli i práce s energiami. A princípe ako sa liečba realizuje. Ale toto bude téma nasledujúcej prednášky. Veľmi  sa na ňu teším.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára